diumenge, 15 de desembre del 2013

Desembre: Sortida d'Unitat

Ens va trobar el migdia del dissabte 14 de desembre a l'estació de trens de Reus, per poder arribar a l'Espluga de Francolí.
Abans d'anar cap el cau de l'Espluga, l'Estornell, vam dinar en un parc. Després vam jugar durant una bona estona al mata-lurri
I vam anar cap al cau i ens hi vam instal·lar. Després vam fer un joc de tarda que consistia en intercanviar una 'banana peruana' per qualsevol altre objecte. Alguns vam acabar aconseguint coses tant estranyes com un armariet de miralls o un 'Quelado de hierro' per les plantes. En acabar vam fer una activitat més tranquil·la amb espelmes.
Ens vam mudar per fer el sopar de gala! Vam menjar-nos el sopar i tot el que havíem aconseguit amb els intercanvis de la tarda. I, per postres, els caps ens van preparar torró de xocolata!
Quan vam acabar de sopar, vam fer una dinàmica on tots ens vam dir coses positives i negatives d'un en un. A més, vam obrir els amics invisibles!
Després d'aquesta estona, vam riure amb un vídeos.

L'endemà, diumenge, després de passar una mica de fred per la nit hem fet el Bon Dia, que ha consistit en donar una galeta amb xocolata desfeta a la boca d'un company però amb els ulls tapats. Aleshores hem caminat fins al Monestir de Poblet i allí hi hem fet activitats per acabar definint els equips d'aquest any.
Hem tornat ràpid cap a l'Espluga per dinar. No hem pogut cuinar el que havíem previst al principi, però els caps ho han pogut solucionar amb un macarrons boníssims!
En acabar hem fet les motxilles, això ja s'acabava, i hem anat fins al parc del dia abans. Allí, finalment hem revisat la primera sortida d'unitat d'aquest any.