dijous, 3 d’abril del 2014

SORTIDA D'UNITAT DEL SEGON TRIMESTRE: CAMBRILS

El cap de setmana del 22 i 23 de març, els Pioners i les Caravel·les vam fer la sortida d'unitat. Ens vam trobar de bon matí al CAU i vam fer un RAID per equips cap a Cambrils. Anàvem trobant cartes amagades als bancs i als fanals a través d'un mapa que ens van proporcionar els caps abans de marxar i ens vam trobar a la gespa que està entre el mar i el Parc dels Pescador.

D'anada, la majoria va passar per una via de tren que encara no està en funcionament i, tots els que vam passar per allí, vam ser "perseguits" per un gos que defensava el seu terreny; ho sabem perquè després tots vam explicar-ho, la gràcia és que anàvem per separat.


Tot just després de dinar va començar a ploure molt i alguns com l'Òscar del Agua i la Marta van sofrir una petita caiguda... I el Miquel Iranzo va caure caminant per les vies!!! (jeje).

Ens vam refugiar i vam fer una pluja d'idees sobre el pròxim extrajob de Sant Jordi. Vam jugar a "tirar el foulard" (veure foto). Vam decidir els objectius a través de dinàmiques i posteriorment vam escollir el projecte per als nostres campaments: VIA VERDA EN BICICLETA, que l'empalmarem amb la pròxima Sortida d'Unitat del 3r trimestre.


A la nit vam fer jocs d'enginy com la caixa de música o la màgia negra i, finalment, vam veure un curtmetratge anomenat "Cuerdas" de BONA NIT.


Diumenge vam passar quasi tot el matí a la platja fent jocs, encara que feia molt de vent!!!

Vam dinar i, després de fer els serveis, vam tornar rumb cap a Reus.




Els Pioners, Caravel·les i Caps :)